Úvod » SEZONA 2012-2013 » MLADŠÍ ŽÁCI

Halový turnaj mladších žáků Holešov 2.12.2012

publikováno 02.12.2012

Druhou halovou akcí fotbalistek, uskutečněnou v předvánočním čase v Holešově, se stal 2. ročník halového turnaje "O pohár poslance PSP ČR Josefa Smýkala".

Tato soutěž byla určena pro žákyně a mladší žáky a proběhla v neděli 2. prosince 2012 v tělocvičně 3. Základní školy Holešov. Čtyři družstva děvčat a chlapců – domácí Dívčí fotbalový klub Holešov, TJ FK Loukov, TJ Sokol Racková a TJ Sokol Rymice - utkala ve vzájemných zápasech a k vidění byly bojovné výkony i pěkný mládežnický fotbal. Hrálo se 2x 10 minut, zápasy s přehledem rozhodoval Pavel Karlík a střetnutím přihlížela zaplněná tělocvična i s ochozy plnými rodičů i fanoušků. Ti viděli jednoznačné vítězství Loukova před Rymicemi; domácí DFK nakonec obsadil bronzovou příčku.

Pořadatelé měli připraveny i ceny pro nejlepší hráče – mezi gólmany byl vyhodnocen Jan Pospíšil z DFK Holešov, hráčkou turnaje se stala Sára Illéšová a nejvíce branek vsítil střelecky disponovaný Jáchym Šíp z vítězného Loukova. Cenu pro nejužitečnějšího hráče turnaje si odnesl Karel Pavelec z Rymic a v domácím celku získala toto ocenění Gabriela Lipková. Ocenění pro benjamínky turnaje patřilo Karolíně Smýkalové a Tomáši Láníkovi.

Poděkování za zdařilou akci patří ředitelce 3. ZŠ Holešov Mgr. Jitce Heryánové, která umožnila realizaci turnaje v místní tělocvičně, dále všem hráčkám a hráčům, jejich trenérům, rodičům a fanouškům, jež vytvořili velmi příjemnou sportovní kulisu; finančně podpořili průběh celé soutěže Zlínský kraj, Asociace školních sportovních klubů ČR Zlínského kraje a Olympia o.s. a všem patří velké poděkování za podporu mládežnického fotbalu a sportu vůbec. Děkuji rovněž pořadatelům z řad Dívčího fotbalového klubu Holešov, kteří se vzorně starali o zázemí celého turnaje včetně občerstvení dětí.

1. TJ FK Loukov

2. TJ Sokol Rymice

3. DFK Holešov

4. TJ Sokol Racková

(zdroj: http://www.svatavasagnerova.cz)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 78080
Dnes: 0
Online: 2

Aktualita

Videogalerie
Článek je chráněn heslem. Přihlašte se ke svému účtu.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery