Úvod » SEZONA 2014-2015 » DOROST

Dorost - přátelská utkání

publikováno 01.07.2014

 

08. 08. 2014     ŽERANOVICE - RYMICE   0 : 7 (0:4) 

Sestava: Nguyen Petr - Matuška Radim C, Kaňa Josef, Hejníček Martin, Pavelec Karel, Novák Radek, Kaňa Jaromír, Zajác Marek, Kolář Josef, Greinecker Lukáš, Kaňa Martin ( Kováč Šimon, Pospíšilík Jakub, Topič Petr )

Branky: Kolář Josef 4, Greinecker Lukáš, Kaňa Jaromír, Topič Petr

Rozhodčí: Hubík Martin

Hvězda utkání: Kolář Josef

Komentář: Po bezmála dvouměsíčním zápasovém půstu se tým rymického dorostu znovu pustil do přípravy na novou sezonu. A s prvním přípravným utkáním přichází i první komentář... Ke zmiňovanému prvnímu utkání jsme zajížděli do Žeranovic, aby jsme se tam utkali se znovu poskládaným týmem, který už ale nebude hrát v soutěži proti nám, nýbrž začne novou výzvu v okrese Zlín. Od první minuty tohoto zápasu předsezónní přípravy jsme byli lepším týmem a po několika minutách jsme se dostali do vedení zásluhou kanonýra Jožky, kterému se v pátek neobyčejně dařilo. Nakonec dokázal přidat do přestávky ještě 2 góly a zkompletoval tím tak svůj první hattrick, gratuluji(so)(so)(so). Mezi jeho góly se dokázal vměstnat Peťa Topič, který se trefil hned v prvním utkání jeho obnoveného angažmá v organizaci TJ Sokol Rymice, a tak byl o poločase stav utkání 4:0. Kdo by to byl řekl, ale o přestávce se našla další pozice, na kterou je Michal Vychodil, na tomto zápase pouze jako divák, skrytě talentovaný. Je to profesionální fotograf. Po přestávce plné focení se vrátily týmy do akce a začal druhý poločas. V něm se opět zadařilo Jožkovi, který přidal k hattricku ještě jeden gól. Dále se pak přidali Zlatan, který po zápase dostál své přezdívce "Nepřevraceč", a Jara Kaňa, aby tak upravili stav na konečných 7:0. První přátelské utkání jsme tedy zvládli úspěšně a už vyhlížíme dalšího soupeře, který by měl opět vzejít ze zlínského okresu.
-JOHNY

Fotogalerie: zde

 

15. 03. 2015     RYMICE - RYMICE "A"   4 : 2 (3:0)

Sestava: Herník Richard - Matuška Radim, Kaňa Josef, Kaňa Martin, Pavelec Karel, Kaňa Jaromír, Horák Evžen, Novák Radek, Zajác Marek, Greinecker Lukáš, Pospíšilík Jakub ( Nguyen Petr, Topič Petr )

Branky: Greinecker Lukáš 2, Novák Radek 2

Rozhodčí: Marek Antonín ml.

Komentář: Po ne zcela úspěšném zakončení podzimní části soutěže, tým rymického dorostu výrazně posílil na postech brankáře a defenzivního záložníka. A to příchody Richarda Herníka a Evžena Horáka z Holešova, kde v žákovských kategoriích získávali jeden úspěch za druhým. Minimálně post brankáře již naléhavě potřeboval zaměstnance na plný úvazek, kterým Ríša beze sporu je. V prvním zápase bylo opravdu znatelné, že díra v bráně byla zacelena. Náš další sparťan v kabině odchytal svou hodinku v bráně na obrovskou výbornou, když za svá záda nepustil ani jeden míč. A když obrana propustila útok našeho "A" týmu, skončil v jeho rukavicích. Celkově se sestava protočila, když útočník posílil nebo spíše jen šel do obrany, záložník do útoku, další záložník do obrany a nová akvizice, Evžen, se postavila do pozice předstopera. Tolik do změn v sestavě. Celkově tým k zápasu nastoupil celkem opatrně. Jenže, když se tlak mužů nejevil příliš velký, prišla řada kontrů, které dokázaly ohrozit jejich brankáře. Celkově to v prvním poločase vyneslo velmi příjemný výsledek, po dvou trefách Zlatana a jedné Radkově, 3:0. Po poločasové přestávce, ve které kouč ještě nemohl naplno prohlásit, že Ríša byl opravdovou přestupovou senzací, jelikož střel na něj zase tolik nešlo. Ve druhé půli se to však v jeho poslední čtvrthodince v bráně mělo změnit. Obrana nebyla již tolik pevná a několik úniků či normálnich akcí se před naši jedničku dostalo. A když ještě přičteme několik rohů, bylo kolem "kasy" plno práce. Posila všechny spekulace o inkasovaném gólu smetla z malého vápna a svou prémiéru opustila po přibližně hodině hry za stavu 4:0, aby si zachytal také Peťa "Leguán", a sama šla do pole. Do konce zápasu jsme nakonec dokázali ještě dvakrát inkasovat. Ale mrzet nás to nebude muset, protože naši premiéru v připravě roku 2015 máme úspěšně za sebou a navíc nezůstane u jednoho utkání. Čeká nás zřejmě odveta s muži. Tak ať se daří stejně jako v neděli.

-JOHNY

Fotogalerie: zde

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 77848
Dnes: 1
Online: 3

Aktualita

Videogalerie
Článek je chráněn heslem. Přihlašte se ke svému účtu.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz