Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » SEZONA 2013-2014 » DOROST

Dorost - přátelská utkání

publikováno 30.06.2013 (aktualizováno 29.02.2020)

 

25. 08. 2013     RYMICE - SOBĚCHLEBY 2 : 1

Sestava: Kolář Daniel - Greinecker Lukáš, Greinecker Pavel, Kolář Josef, Matuška Radim, Zájac Marek, Novák Radek, Kaňa Jaromír, Kaňa Martin, Pavelec Karel, Topič Petr ( Nguyen Petr, Hejníček Martin, Kaňa Josef, Fuksa Marcel, Caletka Dominik, Vychodil Michal )

Branky: Greinecker Lukáš, Kaňa Martin

Komentář: V neděli 25. 8. dopoledne zahájil tým Rymických dorostenců svou zatím stoprocentní letní přípravu na sezonu 2013/14 s mužstvem Soběchleb. Přátelské utkání se v prvním poločase rozjelo svižným tempem a do půl hodiny hry domácí vedli 2:0 po gólech Martina Kani a Lukáše ''Zlatana'' Greineckera. Hostující však do konce 1. půle stihli smrštit náskok domácích pouze na jediný gól. Do druhé půle se ale tempo hry výrazně snížilo, snad i proto slušně zaplněné ochozy svatostánku ''U Olší'', trenéři a funkcionáři klubu Sokol Rymice neměli pochopení pro místy loudavý fotbal. Spálené šance domácích, zkažené přihrávky, příležitostné díry v obraně a občasná nevole udělat krok k míči. Avšak soupeř na tom nebyl o moc lépe a chvílemi dával najevo, kdo tady má nervový kolaps na spadnutí a zbytečnými fauly se připravoval o cenný čas k vyrovnání či jiné úpravě skóre. Zápas skončil příjemným výsledkem 2:1 pro domácí a Rymice dále kráčejí přípravou bez jediného zaváhání. Celý tým prokázal, že je připraven čelit úkolu vylepšení výsledku z minulého ročníku soutěže a že má šanci bojovat aspoň v prostředku tabulky.
- JOHNY

Fotogalerie: zde

Osobní profilR.Hejnicek | 27.08.2013 7:30
Téměř profesionální komentář k nedělnímu přípravnému utkání ... asi už nebudu kupovat deník Sport  ... děkujeme klubovému žurnalistovi.

 

09. 03. 2014     HLINSKO POD HOSTÝNEM - RYMICE 7 : 0  

Sestava: Novák Radek - Matuška Radim, Kaňa Josef, Hejníček Martin, Kolář Josef, Mlčák David, Pavelec Karel, Matuška Marián, Fuksa Marcel, Kaňa Martin, Greinecker Pavel ( Nguyen Petr, Vychodil Michal, Caletka Dominik )

Branky: -----

Komentář: V povětrnostních podmínkách málo vhodných už i pro jachting se družstvo rymických dorostenců postavilo svým soupeřům, kteří jsou však vedeni již jako muži. V utkání se hostům dařilo odbourávat soupeřovy útoky, ale naoplátku jsme jejich bránu ohrožovali také s mírou... První poločas skončil 2:0. Na druhý poločas jsme zmobilizovali útočné síly a zlepšila se přihrávka, zakončení však ne. Na úkor lepšího útoku se však otevřela více obrana a skončilo to 5-ti góly v naší síti. Jeden z gólů vsítil i neznámý blesk Lukáš. Hlinsku jsme zamávali s výsledkem 0:7, z pohledu hostujícího týmu, a již trénujeme na zahájení jarní části soutěže.
-JOHNY

Fotogalerie: zde

 

21. 03. 2014     RYMICE - RYMICE "A" 1 : 7 

Sestava: Novák Radek - Mirynský David, Kaňa Josef, Hejníček Martin, Pospíšilík Jakub, Matuška Radim, Kaňa Jaromír, Pavelec Karel, Greinecker Pavel, Greinecker Lukáš, Vychodil Michal ( Nguyen Petr)

Branky: Kaňa Jaromír

 

06. 04. 2014     KOSTELEC U HOLEŠOVA - RYMICE 3 : 4

Sestava: Novák Radek - Matuška Radim, Kaňa Josef, Hejníček Martin, Pospíšilík Jakub, Fuksa Marcel, Kaňa Jaromír, Zajác Marek, Greinecker Pavel, Pavelec Karel, Kaňa Martin ( Nguyen Petr, Greinecker Lukáš )

Branky: Greinecker Lukáš 2, Kaňa Jaromír, Kaňa Martin

Komentář: Dorostenci sokola Rymice ukončili přípravu nakonec vítězně, i když to tak zprvu nevypadalo. Vydejte se  se mnou tedy po stopách rymického obratu v Kostelci... Pro rymické to nebyla zase po nějaké době obyčejná Neděle. Jeli totiž vstříc poslednímu utkání přípravy na ''Jaro 2014''. V prvním poločase naskočili hosté v tempu "počkámesijakbudehrátsoupeř" a vybafla z toho na ně penalta. 1:0 pro domácí. To se nelíbilo ''Nepřevraceči'', našemu špílmachrovi a vyrovnal před přestávkou na 1:1. V kabině se tým hostí dozvěděl, co dělá špatně a na hře se to ve druhé půli začalo projevovat. Týmový žurnalista prvních deset minut ze druhého poločasu oddychoval, takže vše viděl. Viděl, jak domácí přebírají vedení a upravují na 2:1, i jak hostující srovnali na 2:2. Zde se lámal chleba. Žurnalista vběhl na trávník a ještě stihl oslavit 2 góly a jeden, domácích, spolknout. Ten na 2:3 dal po faulu na kapitána sám týmový redaktor ze standartní situace. Asi deset minut po gólu hostů se ozvali i domácí a zápas zdramatizovali srovnáním stavu na 3:3. Jak je již zvykem, legenda nebyla s výsledkem spokojena a tak se prosadil Zlatan. Dokonal své dílo a dorost rymického sokola se tak mohl radovat s výhry 4:3. Uvidíme, co předvedou v prvním ostrém startu.
-JOHNY   

Fotogalerie: zde

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 77848
Dnes: 1
Online: 2

Aktualita

Videogalerie
Článek je chráněn heslem. Přihlašte se ke svému účtu.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz