Úvod » SEZONA 1998-1999 » MUŽI

Muži - utkání I. A třídy, skupiny A

publikováno 01.07.1998 (aktualizováno 08.03.2017)

 

09. 08. 1998   Rymice - FC Elseremo Brumov B   2 : 1

Za domácí nastoupil po roční přestávce Zapletal a postupně to začínalo být znát na útočných akcích. V závěru I. poločasu vyloučil rozhodčí po jednom hráči v každém mužstvu. Domácí se dostali do tří velmi dobrých šancí, ale až tu poslední proměnil Zapletal ve 25. minutě ve vedoucí gól. Soupeř nasadil všechny síly do hry a během dvou minut vyrovnal. V závěru zápasu domácí rozhodli utkání gólem Burdy. ( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník IX./číslo 32 )

23. 08. 1998   Rymice - SK Lidečko   5 : 1

Podle očekávání začal domácí favorit utkání velmi dobře a již ve 4. minutě usměrnil míč hlavou do sítě Zapletal. Za další tři minuty dal druhou branku Nevřala. Ve 28. minutě přidal Wals z pokutového kopu třetí branku a ve 30. minutě uzavřel Vávra skóre I. poločasu. Ve II. poločase odstoupil režisér utkání Železný, domácí ztratili produktivitu a i hra byla vyrovnanější. Sice v 60. minutě Wals přidal pátý úspěch domácích, ale nakonec čestného úspěchu dosáhli hosté vlastní brankou Rymic v poslední minutě utkání. ( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník IX./číslo 34 )

06. 09. 1998   Rymice - FC Fryšták   2 : 2

Domácí hráči nastoupili proti soupeři z čela tabulky bez respektu a hra byla velmi pohledná a vyrovnaná. Domácí se snažili a do vedení šli v 31. minutě velice dobře kopnutým trestným kopem, který prováděl Železný. Hra se přelévala od branky k brance a ve 41. minutě se soupeři, po zaváhání domácí obrany podařilo vyrovnat na 1:1. Ve II. poločase dal vedoucí gól domácích po samostatném úniku Zapletal a hráči Rymic šli do několika 100% akcí, ale hostující brankář chytal výborně a skórovat nedovolili. V 85. minutě po náhodné střele na domácí branku hosté vyrovnali, když střelu některých z domácích hráčů tečoval. ( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník IX./číslo 36 )

20. 09. 1998   Rymice - Bylnice   1 : 1

Nepřesnou a rozháranou hrou začali domácí a soupeř trestal z ojedinělého útoku. Domácí neproměňovali ani vyložené brankové příležitosti. Ve II. poločase měli domácí drtivou převahu, dokonce z pokutového kopu trefili jen tyč, další vyložené penalty se rozhodčí neodvážil zapískat. Nerozhodný výsledek nakonec zařídil v 88. minutě domácí Zapletal. ( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník IX./číslo 38 )

04. 10. 1998   Rymice - TJ Horní Lideč   1 : 3

Rymice nastoupily bez stopera Janoše a na hřišti to bylo znát. Chyběly zkušenosti a organozování obrany. Přesto se domácí snažili, ale výsledkem bylo jen několik rohových kopů. Hosté šli do vedení v 18. minutě, domácím se podařilo ve 30. minutě vyrovnat z penalty, kterou proměnil Wals. Ve II. poločase domácí trvale útočili, ale předháněli se také v zahazování šancí. Soupeř šel do vedení v 60. minutě a v 80. minutě zvýšil na konečných 1:3. Domácím se nepodařilo dopravit míč ani do prázdné branky. ( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník IX./číslo 40 )

18. 10. 1998   Rymice - TJ Holešov   3 : 1

Tabulkově lepší Holešov nastoupil sebevědomě a ujal se vedení. Domácí však vzápětí vyrovnali Petrem Vávrou, získali územní převahu, ale vytěžili jen Burdou nastřelené břevno. Po přestávce předvedl nejlepší hráč domácích Jaroslav Železný, jak se má fotbalově myslet a "vyškolil" brankáře Holešova střelou z půlky hřiště, kterou dal vedoucí gól Rymic. Krátce před koncem ještě Milan Hausknecht zvýšil na 3:1 a utkání se dohrávalo ve značné nervozitě ze strany Holešova, který neunesl porážku. ( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník IX./číslo 42 )

01. 11. 1998   Rymice - Vlachovice   3 : 1

Přes převahu v poli odcházeli domácí do kabin po I. poločase s jednobrankovou prohrou. Ve II. poločase však hráči Rymic vystupňovali tempo a diváci se dočkali vyrovnávacího gólu z kopačky Hrudíka, na 2:1 zvýšil Burda a po samostatné akci na 3:1 upravil Zapletal. V domácím mužstvu nastoupil po delší odmlce stoper Radomír Janoš a ukázalo se, že zatím je v tomto mužstvu nepostradatelný a s jeho výkonem stoupá výkon celého mužstva. ( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník IX./číslo 44 )

05. 04. 1999   Rymice - FC Vsetín   2 : 3

Domácí mužstvo nemělo ze soupeře respekt a také získalo územní převahu. Při ojedinělém trestném kopu však šli hosté do vedení. V 10. minutě se postaral o vyrovnání Jaroslav Železný, "panenkovským" trestným kopem přes zeď. Domácí stále tlačili a v 36. minutě dal ing. Zdeněk Zapletal z voleje nevídanou bombou vedoucí gól domácích po nádherné přihrávce Železného. Po přestávce odpískal rozhodčí nepochopitelnou penaltu a hosté srovnali na 2:2, získali mírnou územní převahu a ve 30. minutě dali vítězný gól. Domácí se marně snažili vyrovnat, navíc soupeře podržel výborný brankář. ( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník X./číslo 14 )

18. 04. 1999   Rymice - Otrokovice   0 : 0

Hosté z popředí tabulky nastoupili sebevědomě a získali mírnou územní převahu. Domácí se snažili hru vyrovnat. Ve II. poločase pokračovala rozháraná hra a žádné z mužstev se nevytvořilo vyloženou gólovou šanci, takže diváci neviděli ani jeden gól a odcházeli zklamáni hrou obou mužstev. ( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník X./číslo 16 )

02. 05. 1999   Rymice - Vizovice   0 : 1

Od začátku utkání byla hra rozháraná a hostům se podařilo v 18. minutě vstřelit vedoucí gól díky špatné hře obranných řad domácího mužstva. Ve II. poločase pokračovala neslaná nemastná hra a stav utkání se již nezměnil. Diváci odcházeli zklamáni předvedenou hrou, kde domácí hráli zakřiknutě tak, jak to bývá doma zvykem. ( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník X./číslo 18 )

23. 05. 1999   Rymice - Stavokov Vsetín   3 : 2

Rymice nastoupily proti vedoucímu mužstvu tabulky oslabené o zraněného Mikulíka. Domácí se ujali vedení volejem Walse po centru Železného, hosté však vzápětí vyrovnali z přímého kopu, při kterém byl zraněn domácí brankář a musel být z hřiště odnesen na nosítkách, když předtím opustil hřiště pro zranění Radomír Janoš. Zdecimované domácí mužstvo inkasovalo druhou branku. Ve II. poločase vyrovnal na 2:2 Wals z pokutového kopu a po tomto gólu mužstvo hostů odpadlo. V 70. minutě dal Železný vedoucí gól Rymic a domácí již nepustili soupeře přes půlící čáru. Vynikající byl rozhodčí Malota ze Štípy, který všem ukázal, jak by měli pískat i rozhodčí v lize. ( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník X./číslo 21 )

30. 05. 1999   Rymice - SK Hrachovec   0 : 2

Domácí začali náporem, ale celý první poločas zahazovali až neuvěřitelně gólové šance. Hosté se ujali vedení ve 20. minutě, o deset minut později zvýšili na konečný výsledek. S předvedenou hrou nebyli spokojeni ani hráči ani diváci. ( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník X./číslo 22 )

13. 06. 1999   Rymice - Štítná nad Vláří   0 : 0

Domácí hráči nastoupili v silně kombinované sestavě, bez několika zraněných hráčů. Domácí kopali několik trestných kopů a soupeř kontroloval nebezpečnými útoky, ale do poločasu se diváci branek nedočkali. Ve II. poločase se sice hra zrychlila, ale věrní příznivci domácího mužstva se ani teď gólu nedočkali. Zápas se dohrál v poklidu a obě mužstva byla s jedním bodem spokojena. Domácím hráčům, funkcionářům i divákům patří poděkování a budeme se opět těšit na podzimní zápasy na domácím hřišti. ( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník X./číslo 24 )

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 77846
Dnes: 6
Online: 3

Aktualita

Videogalerie
Článek je chráněn heslem. Přihlašte se ke svému účtu.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz