Úvod » SEZONA 1997-1998 » MUŽI

S chutí do nového, sportovního roku

publikováno 13.01.1998

 

Dárky z pod stromečku byly rozdány, úsměvy a radost nám zůstaly, předsevzetí byla vyslovena a jejich naplnění jsou očekávána. Mistrovské body v podzimní části soutěží v kopané byly také rozděleny, ale ne všem hráčům a funkcionářům zůstal úsměv na tváři. Někoho zlobí umístění v tabulce, jiného finanční problémy, někoho obojí.

Pootevřeme proto dveře kabin alespoň malou škvírečkou a nahlédneme na závěrečné výsledky jednotlivých klubů našeho okresu, které jsou řízeny ČFS nebo Středomoravskou či Hanáckou fotbalovou župou. Celkem je v nich zařazeno 18 družstev našeho okresu - dvě družstva jsou v divizi, tři v župním přeboru, tři v I. A třídě a deset v I. B třídách.

Mužstvo Rymic prodělávalo v přípravném období zatěžkávací zkoušku. Oddíl zápasí s nedostatkem hráčů. Jen velké nadšení funkcionářů pro kopanou v Rymicích, dobrá práce trenéra dr. Jiřího Pruši a sportovní pochopení oddílu kopané SK VTJ Spartak Hulín, který uvolnil několik hráčů do Rymic na hostování zajistilo, že Rymice kopanou žijí i nadále. A za to jim děkují diváci, kterých chodí na utkání pravidelně přes dvě stovky. K posílení mužstva Rymic by jistě prospělo vyřešení vztahu trenér versus hráč ing. Zdeněk Zapletal. Zdeňkovi by návrat na hřiště jistě slušel, vždyť byl po řadu let nejlepším střelcem Sokola Rymice. Jak se také ukazuje, daleko více péče bude muset oddíl věnovat výchově mladé fotbalové generace.

( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník VIII./číslo 2 )

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 78064
Dnes: 3
Online: 1

Aktualita

Videogalerie
Článek je chráněn heslem. Přihlašte se ke svému účtu.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz