Úvod » SEZONA 2015-2016 » DOROST

Dorost - ligová utkání okresního přeboru

publikováno 11.07.2015 (aktualizováno 05.02.2017)

 

2. kolo 30. 08. 2015 - volno!!!

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Bezměrov Břest 29.08.  16:30 SO   1 : 10
  Mrlínek Žeranovice 30.08.  13:30 NE   1 : 0

3. kolo 06. 09. 2015

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Žeranovice Bezměrov 05.09.  16:00 SO   8 : 0
. Rymice Mrlínek 06.09.  12:30 NE U Olší 0 : 4

Sestava: Kováč Šimon - Matuška Radim C, Kaňa Martin, Kaňa Josef, Pospíšilík Jakub, Zajác Marek, Pavelec Karel, Kolář Josef, Vychodil Michal, Matúš Josef, Pavelec Petr ( 70. Nguyen Petr )

Branky: -----

Rozhodčí: Navrátil Tomáš ( Kroměříž ), AR1 Greinecker Pavel ( Hlinsko pod Hostýnem )

Komentář: Pauza, kterou jsme dostali po uplynulé sezoně, nám byla ohromným trápením a bez mála třemi měsíci bez fotbalu. Ale všem šedivým dnům byl konec 6.9., kdy jsme poprvé v nové sezoně vyběhli na trávník. A z fleku na nás vyrukoval tým Mrlínku, což je vždycky zápas jako křen. Pokud se tedy nedíváte zrovna na výsledek. V tomto utkání se na něj nedalo dívat jakbysmet. Bohužel. Naše hra byla bez Evžena "Předsedy'' Horáka takřka poloviční. A od toho se odvíjel i přísun gólů. Možná také od toho, že se Multitalent zrovna necítil nejlíp. V prvním poločase byl pro nás běžnou praxí pouze frmol před naší bránou a na půli hřiště. To byla panečku řež. Odpískané fauly po troše okopávání a strkání byly na chvilkovém pořádku. Jak čas plynul tak jsme v zápase inkasovali 4 góly, ze kterých byla polovina nešťastných a gólman za ně nenesl větší vinu. Po gólech a několika diskuzích se starým známým, který byl s praporkem na pomezní čáře, jsme se rozešli s neskutečně hrozivým výsledkem 0:4. Ten značí 0 bodů a zatím taky 0 gólů v tabulce okresní soutěže. Tak to snad o týden později spravíme v Žeranovicích, kde by jsme měli získat 3 body takřka povinně.

#MyJsmeSokol #WirSindSokol #WeAreSokol #NousSommesSokol 

-JOHNY

Fotogalerie: zde

4. kolo 13. 09. 2015

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
. Žeranovice Rymice 12.09.  16:00 SO   0 : 2
  Mrlínek Břest 13.09.  13:00 NE   3 : 1

Sestava: Matúš Josef - Kaňa Martin, Horák Evžen, Kaňa Josef, Hejníček Martin, Matuška Radim C ( 72. Pavelec Petr ), Pavelec Karel, Zajác Marek, Kolář Josef, Vychodil Michal, Pospíšilík Jakub

Branky: Kaňa Martin, Vychodil Michal

Rozhodčí: Zapletal Jan ( Holešov ), AR1 Pospíšilíková Terezie ( Tučapy )

Komentář: V kole, kdy například Mrlínek hrál svůj třetí zápas, jsme nastupovali ke svému teprve druhému utkání. K němu jsme zajížděli do Žeranovic, se kterými jsme si v posledním vzájemném střetnutí celkem snadno poradili v přípravném zápase, kdy obnovovali mužstvo pro dorosteneckou soutěž. Nyní jsme však tolik suverénní už nebyli. Už jen z toho důvodu, že náš kádr není to co býval. Odešli kvalitní hráči a málo přibylo. V zákulisí se spekuluje o hvězdném Zlatanovi, ale uvidíme jakým směrem se věci uberou. Každopádně stálice jako Motor, Jožinek nebo Multitalent setrvávají stejně jako tahoun defenzivy nebo středu pole Evžen ''Pjedseda''. V samotném utkání se v negativním světle ukázala snad jen záloha. Proč ne útok? Protože záloha byla příliš vytažená do útoku. Pouze křídelník Mara zůstával s obránci vzadu. Ale to je asi taky trošku špatně, Marečku (H). To všechno zapříčinilo prázdný střed hřiště a volné působiště pro domácí špílery. Naštěstí se obraně i díky výrazné pomoci Pepy Matúše podařilo udržet nulu na našem kontě. V útoku se nám dařilo lěpe než domácím. V první půli se dokutálel míč do brány a střelcem nebyl nikdo jiný než Michelangelo Vychodilanarroti. V té druhé už jsme nehráli tolik přesvědčivě, ale přece jen letěla nějaká ta střela na bránu. Jedna se zajetým zvykům ostatních střel vzepřela. Johny napálil míč na vzdálenější tyč a zvýšil na 2:0. Za každý gól jsme nyní opravdu vděční, tak nezaléží na tom, pokud to byla nějaká matlanice v malém čtverci nebo rána zpoza vápna. Dvoubrankový náskok jsme dokázali udržet už do konce utkání a to znamenalo, že si připisujeme první 3 body. Což znamená, že nejsme v naší chudé tabulce poslední. Co dodat. Už se těšíme na Bezměrov!

#MyJsmeSokol #WirSindSokol #WeAreSokol #NousSommesSokol 

-JOHNY

Fotogalerie: zde

5. kolo 20. 09. 2015

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
. Rymice Bezměrov 20.09.  12:00 NE U Olší 5 : 0
  Břest Žeranovice 20.09.  12:30 NE   11 : 0

Sestava: Matúš Josef - Kaňa Martin, Pospíšilík Jakub, Kaňa Josef, Hejníček Martin ( 57. Pavelec Petr ), Matuška Radim C, Pavelec Karel, Zajác Marek, Kolář Josef, Vychodil Michal ( 54. Kováč Šimon ), Greinecker Lukáš ( 68. Nguyen Petr )

Branky: Kaňa Martin, Kolář Josef, Matuška Radim, Vychodil Michal, Zajác Marek

Rozhodčí: Šindelek Roman ( Komárno )

Komentář: Za dohledu internacionála Ludovica, kterého k nám dovedl náš krajní bek Pepa Kaňa, jsme se postavili k domácímu reparátu po prohře v prvním zápase sezony 0:4. K němu přijel na naši půdu soupeř s Bezměrova. S ním jsme se naposled utkali, když většina z nás byla ještě ve starších resp. mladších žácích. A taky už nebyl v protivníkově týmu nikdo z hráčů, které jsme potkali v posledním vzájemném střetnutí. Snad jen špílmachr s číslem 10 nás loni pořádně prohnal ještě v dresu Lutopecen. Nyní to však byla idyla, protože jsme všichni byli v parádním rozpoložení a atmosféra v kabině byla naprosto parádní. Třeba i proto, že se objevila staronová tvář týmu, sám hvězdný Zlatan. Rozcvičku s námi absolvoval i belgický mladík, který by byl jistě velkým talentem jako jeho další krajané, kteří však hrají fotbal. Při bagu to jen potvrdil (H). V samotném zápase už jsme se na všechnu srandu kolem nesměli soustředit, protože bylo co napravovat po posledním domácím kole. Projevovalo se to tak, že jsme prvních 20 minut jen zkoušeli soupeřovu obranu. Jenomže po pětadvaceti minutách hry se konalo takové žeranovské deja vu, protože stejně jako minulý víkend zpoza vápna zavěsil Johny, aby o minutu později mohl do brány dopravit stejnou "šmudlu" jako před 7 dny náš nejlepší střelec Michal Vychodil #5. Do konce poločasu se ještě dokázal trefit Jožka Kolář. Znamenalo to, že jsme si do kabin přinesli pohodlný náskok 3:0. V druhé půli po dvanácti minutách zaúřadoval Motor a zapsal se tak na listinu střelců Sokola jako 4. hráč v pořadí. Závěrem prostřelil z volného přímého kopu soupeřova gólmana také záložník Mara a zvýšil tak na 5:0. Do konce zápasu se skóre již nezměnilo, což znamenalo, že reparát za prohru 0:4 s Mrlínkem byl úspěšný. Na závěr našeho působení v kabině jsme, kromě klobásky, stihli ještě také s belgickým hostem jeden post match interview. Další týden bude zápas však o dost těžší, protože se utkáme s Břestem na jejich půdě...

#MyJsmeSokol #WirSindSokol #WeAreSokol #NousSommesSokol

-JOHNY

Komentář z webu soupeře: Ve třetím zápase jsme se utkali s Rymicemi. Ze 17 nominovaných hráčů, se buď omluvilo na poslední chvíli, nebo vůbec neomluvilo sedm hráčů. Kdo umí trochu počítat, tak ví, jak asi snadnou práci měli trenéři při sestavování základní jedenáctky. Po cestě jsme vzali ještě Pavla a mohli jsme úspěšně vyrazit vstříc dalšímu utkání. Je naprosto neuvěřitelné, jaký přístup zvolili někteří "hráči", kteří se prostě nedostavili k zápasu. A ať si každý šáhne do svědomí, jestli i ti co se omlouvali, zda jejich důvody byly tak závažné, aby nechali ve štychu zbytek týmu. Naopak musím vyzvednout obětavý výkon všech zúčastněných hráčů, kteří se snažili semknout a bojovali o co nejlepší výsledek. Tentokrát jsme přežili osudnou 15 minutu, i když soupeř měl od první minuty jasnou převahu a vypracoval si řadu šancí. V 23. minutě došlo k nešťastné události, kdy benjamínek Pavel při napadání obránce dostal tvrdou ránu do obličeje a musel jít ze hřiště. Jelikož jsme tentokrát neměli vůbec nikoho na střídání, tak jsme dohrávali o deseti. Domácí toho využili a o dvě minuty později vstřelili první gól. Bohužel o další minutu jsme inkasovali po druhé a bylo jasno, kdo sebere body v tomto utkání. Na víc pět minut předkoncem poločasu jsme inkasovali po třetí.

O poločase jsme hráče pochválili za bojovnost, kterou ještě podpořil Pavel svým návratem na trávník i s oteklým okem. Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Domácí měli opět velkou převahu a naši hráči odolávali s vypětím všech sil. Pozitivní jev byl v tom , že se naši hráči dokázali v zájemně povzbudit a ne rozhádat, jak to bylo pravidlem v minulých zápasech. Přesto jsme ještě dvakrát inkasovali, přičemž jsme na branku soupeře vystřelili za celý zápas jen jednou pět minut před koncem slabou ranou Davida Opluštila. Pomalu se nám daří konsolidovat obranu, ale cesta za trochu organizovaným projevem týmu směrem do předu, bude ještě dlouhá. Všechno je to o přístupu hráčů a to i starších žáků, kteří do dorostenecké kategorie přejdou velmi brzy. (zdroj: http://fc-ajax-bezmerov.webnode.cz)

Fotogalerie: zde

6. kolo 27. 09. 2015

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
. Břest Rymice 27.09.  12:30 NE   7 : 1
  Mrlínek Bezměrov 27.09.  12:30 NE   8 : 0

Sestava: Matúš Josef - Kaňa Martin, Pospíšilík Jakub, Kaňa Josef, Hejníček Martin, Matuška Radim C, Kaňa Jaromír, Zajác Marek ( 60. Pavelec Petr ), Kolář Josef, Vychodil Michal ( 53. Kováč Šimon ), Greinecker Lukáš ( 82. Nguyen Petr )

Branky: Kolář Josef

Rozhodčí: Zakopal Tomáš ( Přílepy )

Komentář: Velmi těžký zápas nás čekal v neděli na půdě silného Břestu, který sestoupil do našeho přeboru z krajské soutěže. Nemohli jsme udělat nic víc, než jen přakvapit. A možná jsme taky překvapili. Tím jak jsme se několikrát sesypali v obranné fázi hry a následně dostali gól. Naštěstí jsme proti domácím nedopadli hůř, než některé jiné týmy. Takže jsme vlastně vyvázli tak se známkou 4-. Od začátku jsme se snažili zajišťovat obranu proti soupeřovu rychlému protiútoku, ze kterého často hrozil. Jenže v úvodu utkání jsme to moc nedodrželi a inkasovali jsme. V první půli jsme se hodně bránili, ale nakonec se povedl Jožkovi husarský kousek a dal náš jediný gól utkání. Pro doplnění však zbývá doplnit, že gólů jsme v první části dostali 5. Celkově ale byla první polovina lepší než ta druhá. Avšak ne co se do inkasovaných gólů týče, ale předvedené hry. Ve druhé si soupeř více odpočal, vystřídal dva dobré hráče a dal už jen 2 góly. Ale i tak to pro nás bylo nepříjemné a docela nám to ubíralo na sebevědomí, když jsme nemohli podniknout jediný pořádný útok se zakončením na bránu. Ale to se může změnit za 14 dní, kdy nás čeká odvetný zápas za prohru na hřišti '"U Olší" v Mrlínku. Do té doby máme možnost pořádně potrénovat. Tak pojďme na to. 

#MyJsmeSokol #WirSindSokol #WeAreSokol #NousSommesSokol

-JOHNY

Komentář z webu soupeře: Do utkání jsme nastoupili oslabeni o nemocného Niščáka a Gyurka, naopak za nás nastoupil Luboš Brázdilík, který je u nás na hostování z Hulína. Pro mě celkem neznámá akvizice, i když se na trénincích jevil celkem dobře, ale pro zranění kolena nehrál soutěžní utkání téměř čtyři roky. Svým výkonem však nejen mne, ale i přihlížející, překvapil výborným výkonem na úrovni nejlepších hráčů utkání. V podstatě od začátku zápasu chlapci uchopili otěže hry do své moci, což se projevilo zakrátko prvním góĺem v síti soupeře, kdy  projevil zabijácký instink, kdo jiný než Dominik Bejdák. Dominik potom pokračoval ve střeleckém koncertu a ještě v první půli přidal další čtyři branky. Po drobných chybách naši obrany vsítil soupeř čestnou branku a snížil na 1:5.
Ve druhé půli jsem udělal dvě korekce a vystřídal postupně Jendu Látala a Honzu Buchtu. Výkon družstva sice již nebyl tak jednoznačný, ale naše obrana pracovala spolehlivě a soupeři prakticky nic nedovolila. Naopak my jsme ještě přidali dva góly, a přestože jsme si vytvořili další šance, zůstal stav utkání na konečném skore sedm ku jedné. (zdroj: http://www.sk-brest.cz)

Fotogalerie: zde

7. kolo 04. 10. 2015 - volno!!!

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Žeranovice Mrlínek 04.10.  12:30 NE   0 : 2
  Břest Bezměrov 04.10.  12:00 NE   15 : 0

8. kolo 11. 10. 2015

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Bezměrov Žeranovice 10.10.  14:30 SO   1 : 2 p.
. Mrlínek Rymice 11.10.  11:30 NE   0 : 3

Sestava: Matúš Josef - Kaňa Martin, Pospíšilík Jakub ( 59. Pavelec Karel ), Kaňa Josef, Hejníček Martin, Matuška Radim C, Kaňa Jaromír, Zajác Marek ( 83. Kováč Šimon ), Horák Evžen, Kolář Josef ( 86. Pavelec Petr ), Greinecker Lukáš ( 72. Vychodil Michal )

Branky: Zajác Marek 2, Kaňa Jaromír

Rozhodčí: Novák Radek ( Bořenovice )

Komentář: Po týdnu volna plném tréninku s víkendovou relaxační procedurou #TJSokol jsme se dostavili nabuzení a plní života do Mrlínku na hřiště, kde nám minulou sezonu nepřálo vůbec štěstí. Bylo na čase to změnit. A po sokolských procedurách se leccos změnilo, protože všichni zapracovali na týmové spolupráci a své fyzičce. Znamenalo to, že po všech zmařených utkáních s tímto soupeřem, přišlo parádní představení, kdy jsme nepustili protivníka prakticky k ničemu. Avšak na počátku dne bylo všechno jinak, až na naše odhodlání. To bylo pořád 100%. Od rána bylo příšerné počasí a k tomu všemu foukal strašný vítr. Po tom, co jsme se vůbec dostavili do šatny, jsme se promrzlí kvůli větru sotva udrželi na nohou. No ale to nám vůbec ale vůbec nevadilo. Ti, kteří byli zmrzlí, se přioblékli a ostatní posypali a bylo nám dobře. Doslova nabití jsme se pak vrhli do zápasu. Od úvodního hvizdu jsme kontrolovaně běhali po trávníku a přihrávky dávaly smysl. I šance přicházely. Ale obavy z předešlých neúspěšných utkání z minulých kol byly silné a tak jsme především hlídali svá zadní vrátka. Po půl hodině tato nostalgie ještě zesílila. Hlavně ze zápasů na jaře loňské sezony, kdy jsme v první půli vedli, ale dál nám to už nevydrželo a dostali jsme několik branek. Ale všechno se naštěsrí neopakovalo. Jen gól Mary ve 30. minutě dal vzpomenout na jaro. Tentokrát nám ale vedení vydrželo do konce poločasu. V tom druhém nás ale čekala výzva. Většinou totiž nemíváme lepší druhou půli než tu první. Doba se však změnila... Před výkopem druhé půle se někteří z nás přioblékli, protože se zdálo, že zase o něco víc přituhlo, a vyběhli jsme znovu na trávník. Hra v druhé půli byla od nás neočekávaná. Soupeř se dostal snad jen ke dvěma šancím a jen jadna z nich byla přímým ohrožením brány čaroděje El Pepina. A ani záložní a útočná řada rozhodně nezahálela a byla produktivní. Přesněji 2 záložníci se dokázali prosadit. Náš nový nejlepší střelec Mara zažil 2 gólové poledne. Svůj druhý gól vstřelil z přímého kopu. Na sklonku zápasu přišly obavy, že by jsme mohli svůj náskok ztratit, jenomže Jara všechny pochybnosti sestřelil gólem na 0:3 z pohledu domácích a euforie v kabině po zápase nebrala konce. Oslava byla velká, protože tomuto zápasu jsme toho obětovali více než obvykle a vyplatilo se to. #MyJsmeSokol!!

#MyJsmeSokol #WirSindSokol #WeAreSokol #NousSommesSokol

JOHNY

Fotogalerie: zde

9. kolo 18. 10. 2015

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
. Rymice Žeranovice 18.10.  10:30 NE U Olší 1 : 0
  Břest Mrlínek 18.10.  11:00 NE   5 : 2

Sestava: Kováč Šimon - Kaňa Martin, Pospíšilík Jakub, Kaňa Josef, Hejníček Martin( 65. Pavelec Petr ), Matuška Radim C, Kaňa Jaromír, Zajác Marek, Horák Evžen, Kolář Josef, Greinecker Lukáš ( 55. Pavelec Karel )

Branky: Kolář Josef

Rozhodčí: Hušek Josef ( Morkovice )

Komentář: Po přesvědčivé výhře 3:0 na hřišti v Mrlínku byla očekávána další, tentokrát daleko snadnější výhra, proti Žeranovicím. Snazší však rozhodně nebyla. Utkání začalo na  naše domácí zvyky neočekávaně brzo a tak jsme nebyli ještě sto procentně probuzení, ale to neznamená, že soupeř na tom neyl stejně. Sami jsme čekali, že v první půli utkání si nabudeme ze 2 góly na konto a budeme kontrolovat hru, jenom že to tak lehké najednou nebylo. Nedokázali jsme se dostat až do "kuchyně", abychom dali gól. Se šancemi by nebyl až takový problém, tím byly naopak naše střely na bránu, které nestojí za řeč. V obraně to, až na pár brejků, pořád docela klapalo, takže o případné šance bylo postaráno. V prvním poločase se tedy skóre neměnilo a zklamání jsme šli do kabiny. Trenér nám pověděl, co je potřeba zlepšit a že bychom měli dát několik gólů, což jsme nakonec bohužel nesplnili. Ve druhé půli jsme totiž stále marně doráželi na soupeřova brankáře. Až najednou přišel roh z pravé strany a LuftJožin jej ze vzduchu dopravil hlavou do sítě. Tato branka byla jedna z nejdůležitějších v dosavadní sezoně. Strašně se nám po ní ulevilo, protože zbývalo jen něco kolem 20ti minut. Závěrem se snažili hosté přes standardní situace zaútočit na čisté konto, v neděli, bezchybného gólmana Šimona Kováče. Naštěstí jsme všechno nebezpečí dokázali odvrátit a 3 body jsme doma uhájili. Za týden nás čeká konfrontace s, údajně, nejslabším týmem soutěže, ale nepodceňujme a získejme body! #MyJsmeSokol!!

#MyJsmeSokol #WirSindSokol #WeAreSokol #NousSommesSokol

-JOHNY

Fotogalerie: zde

10. kolo 25. 10. 2015

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
. Bezměrov Rymice 24.10.  14:00 SO   0 : 8
  Žeranovice Břest 24.10.  14:00 SO   0 : 15

Sestava: Kováč Šimon - Kaňa Martin, Pospíšilík Jakub, Kaňa Josef, Hejníček Martin, Matuška Radim C, Kaňa Jaromír, Zajác Marek, Horák Evžen, Pavelec Karel, Greinecker Lukáš ( 54. Pavelec Petr )

Branky: Kaňa Jaromír 2, Zajác Marek 2, Greinecker Lukáš, Kaňa Josef, Pavelec Karel, Pavelec Petr

Rozhodčí: Šindelek Roman ( Komárno )

Komentář: Po zvládnutí 3 bodů proti Žeranovicím přišla další povinnost bodového zisku v Bezměrově. Od začátku se nám zápas jevil jako hrozná sranda. Škoda, že se nám aspoň nepovedlo vstřelit více gólů, aby byla ta sranda více opodstatněná. Ale bylo to možná tím, že jsme brali v průběhu zápasu tuny spálených šancí trochu s nadhledem. V samotném zápase jsme se ihned od úvodního hvizdu drali do zakončení jako urvaní ze řetězu. Střely mnohdy létaly všude možně jen ne do oblasti tří tyčí, na kterých je pověšená síť. Ale do dalších několika minut jsme už dokázali uklidnit hlad po gólech, kdy jsme vstřelili 3 branky v 10ti minutách. Ale hlad pořád byl a tak byla soupeřova brána neustále ostřelována. Jenže spousta střel působila jako by útočila spíše na ragbyové "háčko" než na branku. Ale i to se změnilo, protože jsme do konce první půle dokázali vtěsnat mezi 3 tyče ještě další dva góly. Ve druhé půli se nám zhoršil prostor pro pronikání do soupeřovi obrany, protože nějakým způsobem zmizela tráva ze hřiště. I když šance se znovu hojně objevovaly. Nakonec přišly i góly. Na jednom se podepsal i mladší z bratrského dua Peťa Pavelec, který doplnil svého staršího bráchu Káju v zápise o utkání v kolonce střelci a vstřelil také svoji první branku v dorosteneckém týmu. Nakonec jsme zápas skončíli s výsledkem 8:0, protože v druhé půli padly ještě další dvě branky. Se třemi body se tak můžeme směle vrhnout na veliký souboj s Břestem příští týden v neděli.

#MyJsmeSokol #WirSindSokol #WeAreSokol #NousSommesSokol

-JOHNY

Komentář z webu soupeře: V dnešním zápase jsme oproti minulému zápasu museli udělat pět vynucených změn. Takže už před zápasem byly naše šance velmi mizivé. V základní sestavě nastpoupilo sedm starších žáků. Za celý zápas jsme nevystřelili na branku. Za to hosté se činili. První gól padl už v 8. minutě. Druhý v 11. a třetí v 18. Pak se na  chvíli brankostroj zastavil. Obraz hry byl ale pořád tristní. Naši hráči propadali ve všech herních činnostech. Prostě to bylo na ručník. Do poločasu jsme inkasovali ještě dvakrát. Po přestávce  začalo vše na novo. Za 20 minut to bylo už 8:0. Pak se však i hosté uspokojili a nebo prostě měli smůlu v zakončení. Další gól už nepadl. Utrpěli jsme tak další debakl. V kritických chvílích se projeví charakter jednotlivých lidí. Někdo je schopný za tým obrazně řečeno položit život, jiní se na vše vykašlou při prvních problémech. Po polovině odehrané sezony, už vím kdo kam patří. (zdroj: http://fc-ajax-bezmerov.webnode.cz)

Fotogalerie: zde

1. kolo 01. 11. 2015

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
. Rymice Břest 01.11.  10:00 NE U Olší 1 : 5
  Bezměrov Mrlínek 01.11.  10:30 NE   0 : 2

Sestava: Matúš Josef - Matuška Radim C, Kaňa Martin, Kaňa Josef ( 73. Kolář Josef ), Hejníček Martin ( 65. Pospíšilík Jakub ), Kaňa Jaromír, Zajác Marek, Horák Evžen, Pavelec Karel ( 55. Kováč Šimon ), Greinecker Lukáš ( 80. Nguyen Petr ), Vychodil Michal ( 46. Pavelec Petr )

Branky: Kolář Josef

Rozhodčí: Caletka Bedřich ( Kurovice ), AR1 Pospíšilíková Terezie ( Tučapy )

Rozhodčí: Přímo extra důležitý zápas nás čekal první listopadový den. Zápas, na který jsme se těšili jako ještě na žádný jiný v této sezoně. Jen škoda, že neskončil lépe pro naše barvy.. Od protažení před samotným utkáním jsme byli velmi uvolnění, atmosféra v týmu byla ještě lepší a koncentrace také nechyběla. Pak už ale přišel čas na hru. V ní jsme se soupeřem drželi krok a dokonce jsme se dostávali k šestnáctce soupeře, kde však nikdo nedokázal vystřelit tak, aby měl soupeř problémy. To my jsme také většinou neměli problémy, jenomže i mistr tesař se někdy utne. Dva ze tří gólů do naší sítě byly nešťastné po chybě brankáře a následném zaspání obrany při odraženém míči. Tím jsme do poločasu nabrali třígólové manko. V kabině jsme se pak vyhecovali na druhou část utkání a ta už se jevila lépe. Sice jsme po nějakých 8 minutách opět inkasovali a bylo to už 4:0 pro hosty, ale celkový obraz hry nebyl špatný, pokud se nebral zase tak vážně průběžný výsledek utkání. Dravost a aktivita našeho týmu byla rozhodně vidět. Někteří na hřišti nechali vše, protože šlo o poslední zápas podzimu a v sázce bylo mnoho. Naše vítězství by znamenalo bodově dělenou první pozici. Tento scénář vzal bohužel za své příliš brzo. Ke konci zápasu se naše snaha proměnila v zaslouženou branku. Brankový fantom Jožka Kolář, zvaný MISTR ČR ve vzpírání po obrovském dramatu už od příjezdu do haly, přišel do nedělního zápasu asi 10 minut před koncem zápasu a ihned dokázal vstřelit branku. Poté soupeř ještě dodal jeden expres do naší brány a završil tak skóre zápasu na 1:5. A tak ztrácíme na první pozici 6 bodů a na 2. místo 3. Na jaře se však rozehraje úplně jiná soutěž a body se budou dělit úplně jinak.

#MyJsmeSokol #WirSindSokol #WeAreSokol #NousSommesSokol

-JOHNY

Fotogalerie: zde

12. kolo 10. 04. 2016 - volno!!!

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Bezměrov Břest 09.04.  16:00 SO   0 : 12
  Mrlínek Žeranovice 10.04.  12:30 NE   5 : 0

13. kolo 17. 04. 2016

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Bezměrov Žeranovice 16.04.  16:00 SO   1 : 2
. Rymice Mrlínek 17.04.  12:30 NE U Olší 1 : 2

Sestava: Kováč Šimon - Kaňa Martin, Matuška Radim C, Kaňa Josef, Kolář Josef, Kaňa Jaromír, Zajác Marek, Vychodil Michal ( 60. Pospíšilík Jakub ), Pavelec Karel, Pavelec Petr ( 25. Matúš Josef ), Greinecker Lukáš

Branky: Matuška Radim

Rozhodčí: Žigmund Petr ( Kroměříž )

Komentář: Ohromně dlouhá doba je téměř 6 měsíců bez okresního fotbalu. Neuvěřitelné, jak je naše pauza douhá, ale nic nenaděláme, když je nás celkem 5 v celé soutěži. Jenže všechno má svůj konec a tým rymického dorostu se dočkal svého prvního jarního zápasu, neboť první jarní kolo proběhlo za neúčasti rymických. Hned z kraje jsme narazili na tým Mrlínku. Bylo jasné, že to bude pro náš nerozehraný tým docela tvrdý oříšek. Ale nebylo o čem diskutovat. Museli jsme se snažit, abychom uhráli obstojný výsledek. A v zápase to tak ze začátku i vypadalo. Sešlo se nás tolik, že jsme měli dokonce i dva hráče na lavičce. V první půli nebyl náš výkon vůbec špatný a až na nějaké chyby v obraně se nic vážného nestalo směrem dozadu. Naopak směrem do útoku se dalo i něco udělat. Na podnose měli ofenzivní hráči několik šancí na otevření skóre, ale bohužel se tak nestalo a do šaten se šlo za nerozhodného stavu 0:0. Příkazy z trenérovi strany byly jasné. Pokračovat v zajetých kolejích a pokusit se třeba o nějakou střelu mezi 3 tyče. Ale naneštěstí se tak nestalo, jelikož jsme inkasovali ve druhé půli hned dvakrát, z čehož druhý gól byl tak nešťastný, že se za něj modlili dokonce ve Vatikánu. Nám se podařilo už jen korigovat výsledkem jedním gólem, který nestačil na remízu a následný penaltový rozstřel. Ale v dalších dvou sobotách se ukážeme na hřištích outsiderů soutěže, což znamená velikou šanci na 6 bodů ze dvou zápasů. Tak doufejme, že se tak stane.

#Sokol #MyJsmeSokol #WirSindSokol #WeAreSokol #NousSommesSokol

-JOHNY

Fotogalerie: zde

14. kolo 24. 04. 2016

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
. Žeranovice Rymice 23.04. 16:00 SO   0 : 6
  Mrlínek Břest 24.04.  13:00 NE   1 : 2

Sestava: Kováč Šimon - Kaňa Martin, Matuška Radim C, Matúš Josef, Hejníček Martin, Pavelec Karel, Kolář Josef, Pospíšilík Jakub, Greinecker Lukáš, Pavelec Petr, Vychodil Michal

Branky: Greinecker Lukáš 3, Kolář Josef, Matuška Radim, Vychodil Michal

Rozhodčí: Dundová Miroslava ( Hulín )

Komentář: Začít fotbalový zápas v sobotu odpoledne? Pro víkendové plány docela výhodné. A tak bude vypadat víkend i příští týden, jelikož v Bezměrově budeme hrát taktéž v sobotu odpoledne. V Žeranovicích začal zápas ve čtyři. Počasí bylo docela fotbalové i když žádná teplotní hitparáda to nebyla. I tak se hrálo ideálně. Už samotná cesta na utkání byla čirou zábavou pokud jste zrovna jeli ve futuristickém citroenu našeho ''plejera'' s číslem 6 El Matúše. Průběhem celého zápasu jsme zažili spoustu zábavy, ale i tak s respektem ke hře a soupeři. Do Žernovic jsme přijeli samozřejmě vyhrát, neboť to situace vyžadovala. My v závěsu za Mrlínkem na 3. místě a Žeranovice s 13ti bodovou ztrátou na #SokolRymice. Před zápasem se mluvilo o jakémsi ''gólostroji'' v podání našeho týmu. Ale tato slova byla předčasná, protože v první půli jsme měli problémy vůbec zakončit na branku. Když už však nějaký pokus šel mezi tři tyče, skončil gólem. Což činilo poločasový náskok 3:0 z pohledu hostujícího Sokola a možnou úlevu v herním projevu a klid v rozehrávce. Jako nejhezčí z oněch tří gólů by se dala vypíchnout hlavička Radima Matušky, který si naskočil na roh a s motorovým nasazením uklidil míč do "kasy". Do druhé půle jsme šli zcela uvolnění, až nám někdy propadávaly obranou všemožné centry a průnikové přihrávky. Ale nic vážného se nestalo, tak jsme srandě nechali přiměřený průběh. A sranda to byla taková, že jsme nechali dokonce i gólmana vystartovat na roh přes celé hřiště. A když se ani při tomhle žádný průšvih nestal, protože to bylo v samotném závěru, byli jsme naprosto v klidu a zápas měli pod kontrolou. I když toho skóre nenaskákalo zase mnoho. Druhý poločas přinesl opět 3 góly a celkově stav činil 0:6 pro Sokol. Nejúžasnější z celého zápasu bylo jediné.. Michalův úžasný dalekonosný exemplář, kterým udivil celý stadion a rozparádil sektor hostí. Po utkání šlo bilancování do velmi kladných hodnot. Body byly 3, gólů bylo 6 a Zlatan vstřelil hattrick. Prostě sobota jak má být! A hned za 7 dní, tedy opět v sobotu se valí #SokolRymice do Bezměrova, což trenéra velmi těší, protože je to před a ne po pálení čarodejnic v Količíně, kde se celý mančaft sejde. Tak uvidíme, co nám to přidá do skóre. 

#Sokol #MyJsmeSokol #WirSindSokol #WeAreSokol #NousSommesSokol

-JOHNY

Fotogalerie: zde

15. kolo 01. 05. 2016

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
. Bezměrov Rymice 30.04.  16:30 SO   0 : 9
  Břest Žeranovice 01.05.  13:30 NE   3 : 0

Sestava: Kováč Šimon - Kaňa Martin, Matuška Radim C, Kaňa Josef ( 46. Matúš Josef ), Hejníček Martin ( 46. Pospíšilík Jakub ), Pavelec Karel, Kolář Josef, Kaňa Jaromír, Zajác Marek, Greinecker Lukáš, Vychodil Michal ( 46. Pavelec Petr )

Branky: Kolář Josef 3, Greinecker Lukáš 2, Kaňa Jaromír, Matuška Radim, Vychodil Michal, vlastní

Rozhodčí: Navrátil Tomáš ( Kroměříž )

Komentář: Zápas s Bezměrovem přišel po týdnu opět v sobotu, což je pro fotbalisty velmi výhodné. Ať už co se týče plánů na večer, či nedělní regenerace a zotavování. V těchto 7i dnech panovala v týmu dorostů Sokola vynikající nálada, protože již minulý týden jsme porazili Žeranovice poměrem 6:0. A to byl důvod, proč se těšit i na nadcházející utkání. Bezměrov je totiž beznadějně poslední a na kontě jediný bod za remízu, prohru po penaltách. Nebyla to tedy snaha získat jen ty 3 body, které byly povinností, ale nasbírat i nějaké to skóre, které by nám v tabulce velmi pomohlo. Na začátku zápasu nebylo tedy o co stát a cítil to i tým. Někteří z hecířů Sokola to dokonce táhli i s některými pokřiky rymického Sokola. Možná to i pomohlo, neboť nástup do utkání z našeho pohledu byl uchvacující a 5 gólů za 20 minut jsme nedali už dlouho. Hrát v prvním poločase v modro-červené kombinaci byl sen. V obraně to bylo bez menších problémů a v ofenzivě se to jen hemžilo průniky a góly. Na konci poločasu se skóre zastavilo na cifře 7 u hostů a u domácích se nepohlo. Stav tedy 0:7. Najednou z úst trenéra a na přání několika hráčů vyletělo: "Zůstaňme tady!". Bylo to lepší než se prodírat davem maskovaných fanoušků, kterých se střelci hvězdného formátu našeho týmu jako třeba Zlatan, Michal "Střelec" Vychodil nebo Motor s Jožinem mohli obávat, aby jim nějak neublížili. Ale vzápětí se vě uvedlo na pravou míru a hvězdy byly obeznámeny se vším, s čím bylo potřeba. Například, že oni maskovaní fanoušci byly namalované čarodějnice ve věku 4-12 let. Ale přestávku jsme si i tak kvalitně vyplnili. Probrali jsme víkend a plány na večer, trochu taky fotbal a pak jsme se hlavně věnovali rozhovoru s legendami Sokola, manžely Hejníčkovými, kteří ovlivnili náš současný tým enormím způsobem. Nálada byla parádní a ani se nám snad nechtělo do druhé půle. Ale trenér nás dokázal namotivovat, aby jsme do toho šli se stejnou vervou jako po startu utkání. Ale s úvodním hvizdem do druhé půle nadšení upadlo a my jako kdyby jsme chtěli už ukončit zápas. Dokonce i soupeř měl dost míčů na naší obranné polovině, což bylo nevídané. Dokonce se párkrát dokázali prodrat i ke gólmanovi. Avšak stále se hrálo na polovině útočné, takže obav jsme mnoho neměli. Jen exekutoři rohových kopů z řad Sokola se měli nad čím zamýšlet a podivovat se, jestli nemají halucinace nebo podobné průvodné efekty totální demence, když jim před balonem přebíhaly malé čarodějnice. I přesto, že ve druhé půli se pytel s góly značky #Sokol neroztrhl, jsme zápas dotáhli ke krásnému výsledku. Dali jsme se štěstím dvě branky, aby nevypadal poměr gólů v poločasech příliš trapně pro hostující Sokol Rymice. Se závěrečným fouknutím do píšťalky rozhodčího bylo jasné, že výsledek 9:0 a 3 body jsou naše a v tabulce nám to jenom prospěje. Parádní nálada týmu tedy pokračuje a dokonce jsme změnili i hrdinu našeho vítězného pokřiku. Tak snad bude výborné rozpoložení hodně platné v Břestu příští týden. 

#Sokol #MyJsmeSokol #WirSindSokol #WeAreSokol #NousSommesSokol

-JOHNY

Fotogalerie: zde

16. kolo 08. 05. 2016

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Bezměrov Mrlínek 07.05.  16:30 SO   0 : 6
. Břest Rymice 08.05.  13:30 NE   3 : 0

Sestava: Kováč Šimon - Kaňa Jaromír, Kaňa Martin, Kaňa Josef, Hejníček Martin ( 75. Pospíšilík Jakub ), Pavelec Karel ( 55. Pavelec Petr ), Matuška Radim C, Matúš Josef ( 86. Nguyen Petr ), Zajác Marek, Kolář Josef, Greinecker Lukáš ( 70. Vychodil Michal )

Branky: -----

Rozhodčí: Rafaja Jakub ( Holešov )

Komentář: Poo utkáních, které jsme odehráli na hřištích těch slabších soupeřů soutěže, jsme se chystali na zkoušku ohněm v Břestu, s nímž jsme v posledním zápase nestíhali udržovat krok a v rámci posledního podzimního kola jsme prohráli 1:5 na našem domácím svatostánku 'U Olší'. V neděli mělo jít však o jinou podívanou na předváděnou hru Sokola. Do Břestu jsme přijeli po posledních 2 utkáních, ve kterých jsme si nadělali do tabulky k dobru 15 gólů a 6 bodů, nabití parádní náladou, vše se ale v okamžiku úvodního hvizdu proměnilo ve 100% soustředění na hru a na hřišti tak nebyla taková uvolněná nálada, někdy až tréninková, jako v minulých zápasech na kolbištích soupeřů. Náš výkon vysoko přesahoval naše očekávání a prognózy, ale černá 7mi minutovka přece jenom přišla. Z nepříjemných úniků soupeřova hrotového útočníka jsme inkasovali 3 góly. Avšak proti tomu třetímu se budeme stavět do konce dnů nepovedeného rozhodčího. Penalta ,po které padl poslední gól být rozohdně neměla. Jenže to nebyl zdaleka první ani poslední kiks sudího. Ale stalo se, a my jsme prohrávali 3:0. Nic jsme ovšem nevzdávali a minimálně bránu jsme zavřeli na tři západy. Pak už jsme z obrany a zálohy pouze zásobovali útok přihrávkami, když zrovna neměl míč na kopačkách soupeř. A nějaká ta menší šance se v první půli také usmála na forvardy #Sokola i když byli jen dvě a střela neměla ani řádnou razanci. Nezbylo nic naplat, než dobojovat poločas, seč nám síly stačily. Stálo nás to mnoho odřenin, žlutou kartu a nervů se sudím a pomateným asistentem domácích. Ale udrželi jsme docela přijatelnou ztrátu, která ještě neznamená potupu a celkem s dobře odvedenou prácí v nohách jsme šli do šaten. V kabině jsme prodiskutovali zejména slabé výroky rozhodčího a snažili se nabudit do druhé poloviny utkání. Do ní jsme nastoupili s větrem v zádech a balony létaly ze strany na stranu. Ani soupeř již nebyl tolik produktivní a tak nastal čas pro #SOKOL, aby jsme něco s vývojem zápasu udělali. A stalo se. Herní převaha soupeře výrazně opadla, ale pořád to bylo opravdu nebezpečné. Především útočné výpady hrotového útočníka a jeho křídel. Naštěstí už nepadl ani jeden gól do naší sítě. Naopak i my jsme se dokázali prosazovat dál než za polovinou hřiště. I naše útočné výpady začínaly být nebezpečné a troufám si tvrdit, že bychom dokázali vstřelit i branku, pokud by se hrálo o několik minut déle, než bylo možno. Po křídelch byly naše útoky docela průrazné, avšak před bránou nenašly uplatnění. Všechny balony končily na kopačkách domácích stoperů, popřípadě v zámezí. Co se týče dění před naší brankou tak nastaly 2 situace naprostého chaosu v obraně a jednoho pokutového kopu, jenž se nakonec nepochopitelně nepískal. Naše 2 tunová mašina Jožin složila ve vápně útočnou hvězdu soupeře, a když sudí zapískal, všichni si mysleli, že se jedná o penaltu... Co to ku***? Jiný výraz se ani použít nedal, když rozhodčí ukázal směrem od naší branky a signalizoval hru rukou. Všichni se chytali za hlavu, ale pro nás jenom dobře. To znamenalo, že jsme mohli posílat všechny balony z obrany přímo do přední útočné linie. Měli jsme i několik možností zahrát rohový kop, ale ani jeden šancí na ohrožení brány neskončil. Ale i ty se nakonec rodily ke konci utkání. Bylo dost šancí na to, abychom poslali pořádnou střelu na golmana, ale bohužel se tak nestalo. Z posledních závarů před domácí brankou vzešlo několik šancí, ale hřebík do naší rakve produktivity zaklepla rána asi 20 cm nad břevno, po níž bylo ukončeno utkání. Výsledek nakonec nebyl tolik krutý, protože jsme dokázali aspoň herně vzdorovat soupeři, který nakonec vyhrál 3:0 a to znamená, že nám čelo tabulky odskakuje na 9 bodů. Příští týden máme pauzu a za 14 máme možnost stáhnout Mrlínek na 6 bodů a pak nám pomůže už jen náhoda. 

#Sokol #MyJsmeSokol #WirSindSokol #WeAreSokol #NousSommesSokol

#SokolSobě #ChatSokolGetZlatan

-JOHNY

Fotogalerie: zde

17. kolo 15. 05. 2016 - volno!!!

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Žeranovice Mrlínek 14.05.  16:30 SO   1 : 6
  Břest Bezměrov 15.05.  13:30 NE   19 : 0

18. kolo 22. 05. 2016

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Žeranovice Bezměrov 21.05.  16:30 SO   9 : 1
. Mrlínek Rymice 22.05.  13:30 NE   1 : 2 p.

Sestava: Kováč Šimon - Kaňa Martin, Matúš Josef, Kaňa Josef, Hejníček Martin ( 67. Pospíšilík Jakub ), Pavelec Karel, Matuška Radim C ( 21. Vychodil Michal, 70. Pavelec Petr ), Kaňa Jaromír, Zajác Marek, Kolář Josef, Greinecker Lukáš

Branky: Kolář Josef, Zajác Marek

Rozhodčí: Mucha Pavel ( Divoky )

Komentář: Po prohře 0:3 s Břestem už pro nás nezbývá nic jiného, než se spokojit s pouhým dotahováním na 2. místo tabulky. Ale proč ne? I to stačí k tomu, aby úkol do dalšího zápasu zněl jasně. Musíme porazit Mrlínek. Některé faktory ze druhého poločasu utkání s SK Břest jasně nasvědčovali tomu, že v Mrlínku nemusíme odehrát špatný zápas, co se defenzivy týče #FDF! A pravda to skutečně byla.. Po týdnu odpočinku, kdy na nás vyšlo volno a vynechali jsme kolo, jsme byli výborně připraveni a výjimečně nabuzeni vybojovat velmi slušný výsledek. Však jsme taky naposledy porazili Mrlínek na jejich hřišti o 3 góly. Ale v celkovém součtu utkání to bylo dané více než jasně. V prvním zápase jara jsme doma na 'Estadio U Olší' nešťastně ztratili remízový zápas a tak přišli o 3 body. Na to jsme ale rychle zapomněli. Aby taky ne, když máte v kabině baviče typu El Pepinas, Šimpy, #StrejdaZlatan či několik dalších borců, kteří rozproudí zábavu například řezáním neurčitých věcí a dovážením je v autě na zápas. To je panečku atrakce! Už jenom takto stmelená kabina je klíčem k vítězství v Premier league, ale kde se stala chyba, to nikdo neví. Tak jsme aspoň přišli vyhrát tento zápas s poněkud obrannější taktikou. (FDF je smysl života) Už od samého úvodního hvizdu jsme se nesnažili nikam hnát, protože jsme věděli, že i sebemenší chyba může znamenat pohromu. Ale zas tak do obrany to nebylo. To co se dostalo na poskedního, letělo neprodleně na hrot, kde už si s tím Jožka se Zlatanem a jeho pomocníky poradili. Sice to neskončilo nejlépe, ale nějaká šance z toho vznikla. Neotálejme dlouho s brankovým zápisem. Vedení nás opravdu nadchlo, tak se mu chvíli pověnujme. Po několika zajímavých akcích, kdy jsme domácí místy přehrávali, se míč z ničeho nic objevil na pravém křídle a když byl přesunut do pokutového území, Joška neváhal a chladnokrevně zakončil. Zkrátka a jednoduše trefil zařízení. Gól jsme v minulém zápase nedali, čímž se naše radost násobila a ihned jsme běželi pogratulovat střelci k vedoucí trefě. Jednobrankový náskok jsme úspěšně drželi i v závěru první půle. V tom se už naštěstí nic nestalo, takže jsme se schovali do šatny za vedoucího stavu 1:0. V kabině jsme vyslechli několik pokynů ze strany našeho trenéra a už jsme byli opět natěšení rozběhnout druhý poločas. A v tom se začaly dít věci. Agresivita se stupňovala víc a víc, souboje byly vyostřenější a hádky mezi protihráči byly místy hodné spíše El Clásiku než okresnímu mači mezi dorosteneckými týmy. Mrlínek se snažil dobývat svatyni našeho golmana, jenže nedokázali mnohdy nalézt recept ani na pevně postavenou defenzivu. A když míč prošel, skončil právě na naší jedničce. Avšak na závěr utkání se situace změnila. Pro nás velmi nešťastným způsobem. Domácí asistent rozhodčího po vleklé diskuzi s fankoušky, které měl za zády, zapomněl odmávat postavení mimo hru domácích, po kterém jsme inkasovali vyrovnávací gól. Bohužel, opět to nevypadalo na první tři jarní body proti Mrlínku. Ale i přes tržnou ránu na duši jsme se nepodali pocitu ztracených tří bodů a zkoušeli jsme podnikat výpady do brány soupeře. Naneštěstí se nám ale nepovedlo zápas v 90ti minutách vyhrát a tak se konal penaltový rozstřel. V něm si vzali penalty postupně Zlatan (proměnil), Johny (proměnil), Jara (proměnil), Mara (proměnil) a jelikož se stalo, že domácí dvakrát neproměnili, slavili jsme dva body, které nám opravdu zvedly náladu do dalších utkání. Těch nám nezbývá mnoho. Další týden se utkáme se Žeranovicemi a posléze s Bezměrovem. Z těchto zápasů by mělo vzejít 6 bodů do tabulky, které by se nám opravdu hodily v honu za Mrlínkem. Ale přiznejme si, nebude to velmi realizovatelné, protože nyní ztrácíme 8 bodů. A v závěru sezony se střetneme ve velké bitvě s Břestem. A to bude určitě velké. Možná že už Mrlínek nedoženeme, ale určitě je stáhneme na menší rozdíl. Příští týden, ale ani za 14 dní nebude k dispozici komentář typu 'johny'. Tímto bych chtěl požádat Sira Michala Vychodila, aby tyto dva zápasy pokryl. 

*vysvětlívka: FDF- fankub defenzivního fotbalu

#Sokol #MyJsmeSokol #WirSindSokol #WeAreSokol #NousSommesSokol

-JOHNY 

Fotogalerie: zde

19. kolo 29. 05. 2016

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
. Rymice Žeranovice 29.05.  13:00 NE U Olší 1 : 0
  Břest Mrlínek 29.05.  13:30 NE   6 : 2

Sestava: Matúš Josef - Kováč Šimon (46. Pospíšilík Jakub ), Kaňa Jaromír, Kaňa Josef C, Hejníček Martin, Pavelec Karel, Pavelec Petr, Zajác Marek, Kolář Josef, Greinecker Lukáš, Vychodil Michal

Branky: Greinecker Lukáš

Rozhodčí: Černovský Martin ( Lutopecny )

Komentář: O doplnění komentáře byl požádán pro absenci žurnalisty Johnyho Mr. Michal Vychodil. Prosím sire, času máš dost.:-D

Fotogalerie: zde

20. kolo 05. 06. 2016

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Žeranovice Břest 04.06.  16:30 SO   0 : 11
. Rymice Bezměrov 05.06.  13:00 NE   9 : 1

Sestava: Kováč Šimon - Kaňa Jaromír, Pospíšilík Jakub, Pavelec Petr, Hejníček Martin, Pavelec Karel, Matuška Radim C, Kolář Josef, Zajác Marek, Greinecker Lukáš, Vychodil Michal

Branky: Kolář Josef 4, Greinecker Lukáš 3, Matuška Radim, Pavelec Karel

Rozhodčí: Rosický Jakub ( )

Komentář: O napsání komentářů se hlásil sám mocný Zlatan.. Kde to vázne?

Fotogalerie: zde

11. kolo 12. 06. 2016

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
. Rymice Břest 12.06.  13:00 NE U Olší 2 : 1 p.
  Mrlínek Bezměrov 12.06.  13:30 NE   22 : 0

Sestava: Kováč Šimon - Kaňa Martin, Kaňa Jaromír, Pospíšilík Jakub, Hejníček Martin, Pavelec Karel, Matuška Radim C, Matúš Josef, Kolář Josef ( 55. Greinecker Lukáš ), Vychodil Michal, Pavelec Petr ( 71. Kaňa Josef )

Branky: Kaňa Jaromír 2

Rozhodčí: Skyba Vlastimil ( Bystřice pod Hostýnem )

Komentář: Poslední kolo jak se patří. Nasazení až na pokraji sil a vyplatilo se. Když pomineme menší střelnici na hřišti v Mrlínku, dá se říct, že to bylo velmi dramatické kolo. Vyšlápli jsme si totiž na Břest, i když byl soupeř oslaben. Před samotným zápasem jsme si nebyli vůbec jistí svým počtem, jestli se vůbec sejdeme. Někteří jednoduše nemohli, jiní jezdí minutu před zápasem, aby seděli v autě do 10. minuty první půle a někteří příjdou domů v 5 hodin ráno a nejsou schopní vstát, protože nemůžou. Ano, na zápasových neschopenkách, kdyby se odevzdávali při absenci na utkání, by bylo velmi moc vtipných věcí. Ale nakonec jsme sestavu poskládali a navíc se přitetelil z auta i Zlatan, ten sebevědomý seveřan. (z Hlinska) Ale první půlku zápasu jsme neměli v případu nouze nikoho na vystřídání, protože byl Zlatan v civilu. Nevadí. Po začátku utkání se rozhodlo, že se nemusí hrát osobka na hrotového útočníka hostů, protože nebyl pro tým k dispozici. A tak jsme se mohli soustředit na míč. Nevypadalo to špatně, hráli jsme i s míčem, soupeř téměř neohrozil naši bránu a my jsme byli nebezpeční. Přesně tohle se nám proti Břestu nikdy nevedlo. Ale dnes to bylo jiné. Hlavně v tom, že jsme soupeře v první půli nepouštěli často ke střele. Rány končily často na obráncích, když už vůbec bylo povoleno vystřelit. Presinkem jsme je často stihli vytlačit dřív, než mohli zakončit. Dále jsme taky zdeptali a znechutili samostatné průniky kapitánovi hostujících, kterého jsme právoplatně považovali za jejich nelepšího hráče. To, že to bylo za cenu dvou žlutých karet, už nikdo neřeší..:-) Dostáváme se do času kolem 30. minuty. V těchto chvílích jsme měli na kontě asi 3 střely, z toho minimálně jednu na branku. Pro nás to bylo docela dobré. Dokázali jsme i zakončovat průniky přes střed hřiště, což vypadalo pěkně. Ale co se stalo o 7 minut později bylo opravdu parádní. Po tom, co Jara místo balonu nakopl soupeře, se nadruhý pokus opřel do míče a ten golmanovi nadělal tolik starostí, že mu propadl až do jeho brány. Paráda. Výborně. Teď už to jen uhlídat do poločasu, jsme si říkali. Nabyté vedení bylo neskutečně překvapující, ale svědomitě vypracované. Do poločasu jsme to tedy ukočírovali a šli jsme se vydechnout do kabiny. Trenér nás ještě správně usměrnil, aby jsme neudělali blbost a zápas zbytečně neztratili. Bylo to dobře, protože bylo opravdu napínavé v druhé půli sledovat, jak se to nakonec vyvrbí. S odchodem na hřiště jsme měli čím dál lepší náladu a do druhého poločasu jsme naskočili opět v plné síle. I přes to, že soupeř stupňoval dotírání na naši branku, byla naše defenzivní část hry velice kvalitní a hráče jsme si vždycky stihli obsadit. Vydrželi jsme takové celoplošné útoky, ale i brejky až do konce zápasu. Ale proč to byla nakonec remíza? On ten náš golman se špatně postavil při rohu a podběhl míč. Ale to se po zápase rozebralo na lavečkách v elektronické tužce strýčka Grega. I hrdina 90ti minut Pepa ''EL Pepinas'' si k tomu řekl své. Co se dá dělat. Dostali jsme vyrovnávací gól 15 minut před koncem. S ubývajícími silami bylo čím dál těžší dosáhnout vítězství za tři body. A protože byl soupeř více na naší půlce, než my na jeho, zdálo se to být téměř nemožné. Jenomže se stalo nevídané.. Po ose obrana-Pepa-Pepa se míč dostal až do nebezpečné šance. Pepa Kaňa se dostal do suprové pozice se které se dalo zakončit. Avšak míč se proletěl v poloze ''šufan''. To se stalo už v samotném závěru utkání. Tudíž přišli na řadu penalty. Na ně jsme se postavili v následujícím pořadí: Zlatan, Kája, Motor, Johny, Šimon a Jara, který se stal hrdinou celého utkání. Zlatan sice podělal penaltu jak nejvíc mohl, ale brankářská hvězda zálátala díry ve výkonu z utkání a chytil penaltu. Pak už jsme se trefili všichni a při náhlé smrti jsme v 6. sérii zvítězili po tom, co soupeř minul. Oslava vítězství byla tou nejsladší za posledních pár let. A rovnou na hřišti. A pak ta symfonie klobásky, chleba a hořčice. Nádherný den pro rymický dorostenecký fotbal. Bohužel už ale poslední. Děkujeme trenérům panu Pavelcovi a do minulé sezony také panu Hejníčkovi za to, že se o nás za celé 3 roky co jsme byli v dorostech starali a, i přes nutnost chodit do práce, že na nás měli čas přes týden na trénink. Také bysme měli poděkovat určitě paní Hejníčkové za úžasnou medializaci a ostatní věci. V neposlední řadě také našim rodičům. Za těch deset let, ve kterých se naše generace táhla, budeme vděční všem trenérům, kteří se s náma podíleli na naší vášni. Na FOTBALE. Děkujeme za vše.

#Sokol #MyJsmeSokol #WirSindSokol #WeAreSokol #NousSommesSokol

-JOHNY

Fotogalerie: zde

 

 

TABULKA ODEHRANÝCH KOL

1. Břest  126 : 13 43
2. Mrlínek    69 : 21 34
3. Rymice    51 : 24 31
4. Žeranovice    21 : 67 11
5. Bezměrov       5 : 147 1

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 78032
Dnes: 2
Online: 2

Aktualita

Videogalerie
Článek je chráněn heslem. Přihlašte se ke svému účtu.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery