Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » SEZONA 1975-1976 » MUŽI

Muži - utkání okresního přeboru

publikováno 14.08.1975 (aktualizováno 22.06.2020)

 

01. kolo 17. 08. 1975

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Zlobice Lubná       5 : 0
  Sp. Hulín Bařice       1 : 0
  Roštění Rajnochovice       3 : 4
  Prasklice Prusinovice       2 : 3
. Rataje Rymice . . . 3 : 2
  Rusava Chvalčov       1 : 2

Branky: .

Komentář z novin: V I. kole okresního přeboru ukončil rozhodčí Machů z Dřínova utkání mezi domácím oddílem Sokol Rataje a Sokolem Rymice za stavu 2:1 pro domácí.

Hosté reklamovali u rozhodčího, že 2. branka, odražený míč od břevna, který skončil daleko před brankovou čarou, nebyla. Tuto skutečnost potvrzovali všichni domácí diváci, kteří stáli u této branky. Rozhodčí Machů byl vzdálen asi 25 metrů od branky.

Hráči Rymic jednali nejprve slušně, postupem času se však jejich chování stalo hrubým. Byli vyloučeni Hoffstädter a Švajlen. Po rozehrání ze středu hřiště pak rozhodčí utkání ukončil, aniž využil všech možností k regulérnímu ukončení zápasu.

Zápas bude mít dohru u zeleného stolu. Takový začátek nové sezóny si nikdo nepředstavoval. -mh- ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVI/číslo 33)

Komentář z novin: V opakovaném mistrovském utkání okresního přeboru, které nebylo v I. kolo dohráno, získali domácí oba body po vyrovnané hře. Hosté působili dobrým dojmem a přes převahu ve II. poločase se jim podařilo jen snížit. Tímto vítězstvím se posunuly Rataje již na 8. místo tabulky, a naopak Rymice klesly na místo desáté. -HF- ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVI/číslo 44 )

02. kolo 24. 08. 1975

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Lubná Chvalčov       1 : 5
. Rymice Rusava . . U Olší 2 : 3
  Prusinovice Rataje       4 : 0
  Rajnochovice Prasklice       1 : 1
  Bařice Roštění       3 : 5
  Zlobice Sp. Hulín       1 : 1

Branky: .

03. kolo 31. 08. 1975

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Sp. Hulín Lubná       5 : 0
  Roštění Zlobice       3 : 3
  Prasklice Bařice       2 : 4
  Rataje Rajnochovice       3 : 2
  Rusava Prusinovice       1 : 1
. Chvalčov Rymice . . . 2 : 1

Branky: Švajlen Lubomír

Komentář z novin: Domácí měli v první půli více ze hry, po přestávce polevili a hosté hru vyrovnali. Za domácí skóroval 2krát Janečka, za hosty Šlajch. Velmi pozorně a objektivně řídil utkání rozhodčí Skýba z Holešova. ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVI/číslo 35 )

04. kolo 07. 09. 1975

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
. Lubná Rymice . . . 3 : 0
  Prusinovice Chvalčov       1 : 1
  Rajnochovice Rusava       0 : 3
  Bařice Rataje       4 : 1
  Zlobice Prasklice       1 : 1
  Sp. Hulín Roštění       1 : 1

Branky: -----

Komentář z novin: V dalším utkání OP nastoupila proti sobě mužstva z konce tabulky, se snahou odpoutat se z posledního místa. Bylo to znát i na průběhu utkání, které bylo hlavně ze strany domácích velmi nervózní. Od začátku až do konce to bylo utkání velmi rychlé a útoky se střídaly na obou stranác. Domácí si vypracovali více brankových příležitostí, které však zůstaly nevyužity. Je až obdivuhodné, kolik střel šlo na branku hostí, avšak nenašly svůj cíl. Domácí se ujali vedení v 16. minutě brankou Pluhaře z pokutového kopu za sražení Potočného v trstném území. Další branku připojil v 18. min. II. poločasu Potočný nádhernou střelou do šibenice z volného přímého kopu po nacvičeném signálu. Byla to vskutku branka ukázková. Poslední branku vstřelil ve 30. minutě II. poločasu Olšina. Domácí zahráli v tomto utkání velmi dobře a i hosté zanechali dobrý dojem. Nas ostatní nutno však vyzvednout brankáře hostí, který zabránil dalším jistým čtyřem brankám. Utkání řídil před 100 diváky velmi přesně s. Šlampy z Mouchnic. V předzápase prohrál domácí dorost 1:5. -ZJ- ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVI/číslo 36 )

05. kolo 14. 09. 1975

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Roštění Lubná       3 : 1
  Prasklice Sp. Hulín       3 : 2
  Rataje Zlobice       2 : 3
  Rusava Bařice       3 : 3
  Chvalčov Rajnochovice       2 : 1
. Rymice Prusinovice . NE U Olší 2 : 2

Branky: Jurášek Josef, Zapletalík Lubomír

Komentář z novin: Domácí, vedeni tentokrát Daňkem a Přívarou, ukázali, že se nesmířili se svým postavením v tabulce. Budou-li hrát jako v neděli, rozhodně se odpoutají od jejího konce. Předčili svého soupeře pohyblivostí, dobře obsazovali a pohotově stříleli. Naproti tomu osté působili trochu unaveně a vázla jim kombinace, ve které až dosud vynikali. Hosté se již ve 2. minutě hry ujali vedení střelou Neradila. Ze svého úspěchu se dlouho neradovali a byli to domácí, kteří vzápětí po chybě obrany vyrovnali Juráškem. Ve 12. min. hry, plni elánu, nedeprimováni, se ujali vedení Zapletalíkem. Ve II. poločase si vytvořili domácí několik brankových příležitostí, které obrana hostí v čele s brankářem Mlčákem často jen se štěstím a námahou řešila. V poslední čtvrthodině hry se hosté snažili zachránit alespoň bod. Jejic útoky však byly bezzubé, anebo je odvracel výborně chytající brankář domácích. V 85. min. hry dal Neradil krásnou branku z trestného kopu a vyrovnal tak stav utkání. Obě mužstva jako by se spokojila se stavem utkání. Hrálo se slušně a ohleduplně. Řídil s přehledem mladý rozhodčí Kostelníček z Jalubí.

V předzápase zvítězil dorost hostů nad domácími 4:1 brankami Adámka 2, Martince a Bortla. Řídil velmi dobře Vláčilík z Chropyně. -Stp- ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVI/číslo 37 )

06. kolo 21. 09. 1975

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Lubná Prusinovice       1 : 4
. Rajnochovice Rymice . . . 2 : 1
  Bařice Chvalčov       1 : 2
  Zlobice Rusava       1 : 0
  Sp. Hulín Rataje       2 : 1
  Roštění Prasklice       5 : 0

Branky: .

07. kolo 28. 09. 1975

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Prasklice Lubná       1 : 2
  Rataje Roštění       2 : 0
  Rusava Sp. Hulín       1 : 0
  Chvalčov Zlobice       8 : 0
. Rymice Bařice . . U Olší 4 : 2
  Prusinovice Rajnochovice       0 : 4

Branky: Zapletal 2, Macek, Usein Alois

Komentář z novin: Hosté z Bařic překvapili dobrým výkonem. O příznivější výsledek se připravili neproměněním několika vyložených příležitostí. Domácí nepodali očekávaný výkon, přesto je jejich vítězství zasloužené. Dobře hráli: Janoš, Přívara a Zapletal. ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVI/číslo 39)

08. kolo 05. 10. 1975

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Lubná Rajnochovice       1 : 1
  Bařice Prusinovice       4 : 1
. Zlobice Rymice . . . 1 : 3
  Sp. Hulín Chvalčov       1 : 0
  Roštění Rusava       5 : 1
  Prasklice Rataje       4 : 3

Branky: .

09. kolo 12. 10. 1975

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Rataje Lubná       1 : 2
  Rusava Prasklice       0 : 1
  Chvalčov Roštění       2 : 2
. Rymice Sp. Hulín . . U Olší 2 : 0
  Prusinovice Zlobice       2 : 6
  Rajnochovice Bařice       0 : 0

Branky: Vihlan Stanislav, Vlašič Miroslav

Komentář z novin: V I. poločase mistrovského utkání okresního přeboru hráli hosté po silném větru a měli neustálou převahu, kterou však nedovedli vyjádřit pro nedůraznou hru i střelbu svých útočníků, ale také pro velmi dobře hrající obranu domácích. Ve II. poločase se karta obrátila a navíc útok domácích byl rychlejší a hráči při střelbě pohotovější.

V 60. min. se také ujali vedení domácí Vlašincem po ideální přihrávce Zapletalíka a definitivní porážku hostí zpečetil v 80. min. Vihlan. Další branku domácím neuznal rozhodčí pro postavení mimo hru. Vítězství domácího mužstva bylo zasloužené, jednak proto, že hosté si vlastně za celé utkání nevytvořili žádnou šanci, a také proto, že v současné době po příchodu vojáků disponují domácí téměř bezchybnou obranou.

Delegovaný rozhodčí se nedostavil a utkání dobře řídil rozhodčí z lidu Josef Přívara. -HF- ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVI/číslo 41 )

10. kolo 19. 10. 1975

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Lubná Bařice       2 : 1
  Zlobice Rajnochovice       1 : 2
  Sp. Hulín Prusinovice       1 : 1
. Roštění Rymice . . . 1 : 0
  Prasklice Chvalčov       1 : 2
  Rataje Rusava       8 : 2

Branky: -----

11. kolo 26. 10. 1975

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Rusava Lubná       2 : 1
  Chvalčov Rataje       0 : 1
. Rymice Prasklice . . U Olší 3 : 1
  Prusinovice Roštění       3 : 1
  Rajnochovice Sp. Hulín       1 : 3
  Bařice Zlobice       4 : 3

Branky: Vilhan Stanislav 2, Pluhař Josef

Komentář z novin: Nervózně hrané utkání okresního přeboru nezvládl rozhodčí Merhaut z Vyškova, který zejména nedovedl posuzovat nebezpečné zákroky hráčů Prasklic, na což domácí doplatili několika vážně zraněnými hráči. V prvním poločase měli domácí mírnou převahu a zaslouženě vedli brankou Vilhana ve 30. min., který dorazil vypadnutý míč z rukou brankáře hostí.

Začátek druhého poločasu opět patřil domácím. V 8. min. byl sražen v pokutovém území střední útočník Horák a odnesen ze hřiště se zlomenou levou nohou. Tento zákrok byl kvalifikován jako nepřímý volný kop v pokutovém území. Od této doby převzali iniciativu hosté a ještě, než se podařilo domácím doplnit mužstvo vyrovnali. Pak pokračovali v náporu a měli několik příležitostí k dosažení vedení. O výsledku rozhodl opět Vilhan, který v 75. min. unikl po křídle obráncům hostí a z těžkého úhlu, po chybě brankáře, vstřelil vedoucí branku. Hosté se však nevzdávali, ale jejic snahu definitivně zmrazil Pluhař, který ze shluku v 82. min. dovršil celkem šťastné vítězství domácího mužstva. ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVI/číslo 43 )

12. kolo 00. 04. 1976

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Lubná Zlobice        
  Bařice Sp. Hulín        
  Rajnochovice Roštění        
  Prusinovice Prasklice        
. Rymice Rataje . . U Olší .
  Chvalčov Rusava        

Branky: .

Komentář z novin: . ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVII/číslo 37 )

13. kolo 00. 04. 1976

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Chvalčov Lubná        
. Rusava Rymice . . . .
  Rataje Prusinovice        
  Prasklice Rajnochovice        
  Roštění Bařice        
  Sp. Hulín Zlobice        

Branky: .

Komentář z novin: . ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVII/číslo 37 )

14. kolo 00. 04. 1976

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Lubná Sp. Hulín        
  Zlobice Roštění        
  Bařice Prasklice        
  Rajnochovice Rataje        
  Prusinovice Rusava        
. Rymice Chvalčov . . U Olší 0 : 1

Branky: .

Komentář z novin: . ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVII/číslo 37 )

15. kolo 00. 04. 1976

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
. Rymice Lubná . . U Olší .
  Chvalčov Prusinovice        
  Rusava Rajnochovice        
  Rataje Bařice        
  Prasklice Zlobice        
  Roštění Sp. Hulín        

Branky: .

Komentář z novin: . ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVII/číslo 37 )

16. kolo 00. 05. 1976

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Lubná Roštění        
  Sp. Hulín Prasklice        
  Zlobice Rataje        
  Bařice Rusava        
  Rajnochovice Chvalčov        
. Prusinovice Rymice . . . .

Branky: .

Komentář z novin: . ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVII/číslo 37 )

17. kolo 00. 05. 1976

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Prusinovice Lubná        
. Rymice Rajnochovice . . U Olší .
  Chvalčov Bařice        
  Rusava Zlobice        
  Rataje Sp. Hulín        
  Prasklice Roštění        

Branky: .

Komentář z novin: . ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVII/číslo 37 )

18. kolo 00. 05. 1976

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Lubná Prasklice        
  Roštění Rataje        
  Sp. Hulín Rusava        
  Zlobice Chvalčov        
. Bařice Rymice . . . .
  Rajnochovice Prusinovice        

Branky: .

Komentář z novin: . ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVII/číslo 37 )

19. kolo 00. 05. 1976

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Rajnochovice Lubná        
  Prusinovice Bařice        
. Rymice Zlobice . . U Olší .
  Chvalčov Sp. Hulín        
  Rusava Roštění        
  Rataje Prasklice        

Branky: .

Komentář z novin: . ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVII/číslo 37 )

20. kolo 00. 06. 1976

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Lubná Rataje        
  Prasklice Rusava        
  Roštění Chvalčov        
. Sp. Hulín Rymice . . . 7 : 1
  Zlobice Prusinovice        
  Bařice Rajnochovice        

Branky: .

Komentář z novin: . ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVII/číslo 37 )

21. kolo 00. 06. 1976

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Bařice Lubná        
  Rajnochovice Zlobice        
  Prusinovice Sp. Hulín        
. Rymice Roštění . . U Olší .
  Chvalčov Prasklice        
  Rusava Rataje        

Branky: .

Komentář z novin: . ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVII/číslo 37 )

22. kolo 00. 06. 1976

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Lubná Rusava        
  Rataje Chvalčov        
. Prasklice Rymice . . . .
  Roštění Prusinovice        
  Sp. Hulín Rajnochovice        
  Zlobice Bařice        

Branky: .

Komentář z novin: . ( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXVII/číslo 37 )

 

 

TABULKA ODEHRANÝCH KOL

OKRESNÍ PŘEBOR

1.        
2.        
3.        
4.        
5.        
6.        
7.        
8.        
9.        
10.        
11. Sokol Rymice 8 - 2 - 12 35 : 46 18
12.        

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 78040
Dnes: 2
Online: 1

Aktualita

Videogalerie
Článek je chráněn heslem. Přihlašte se ke svému účtu.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery