Úvod » SEZONA 1973-1974 » MUŽI

V kopané zahajujeme

publikováno 09.08.1973 (aktualizováno 01.03.2020)

   Již tuto sobotu a neděli vyběhne na hrací plochu v našem okrese přes 1500 hráčů kopané, aby po tři měsíce sváděli mezi sebou tuhé boje o cenné body v jednotlivých soutěžích, a také poskytli tisícům diváků a funkcionářů radostný zážitek nebo i zklamání z předvedených sportovních výkonů.

   Okresní fotbalový svaz v Kroměřiži přijal na základě získaných zkušeností z minulé sezóny celou řadu opatření k dalšímu zkvalitnění sezóny 1973-74. Ke zlepšení práce by však nemohlo dojít, kdyby opatření nebyla pochopena nejen hráči, ale také funkcionáři, trenéry a rozhodčími, a nezbývá nic jiného, než k úspěšnému průběhu nastávající sezóny přát:

  • Všem hráčům fyzickou zdatnost, provádění závodní činnosti v duchu fair-play, střeleckou pohotovost a poctivý přístup k přípravě na utkání.
  • Trenérům dobrý a poctivý přístup hráčů k závodní činnosti a stálou podporu jak funkcionářů, tak, a to hlavně, diváků.
  • Funkcionářům oproštění od nekritického přístupu k výkonům vlastních hráčů i soupeřícího mužstva, mnoho příznivců kopané, kteří mají zájem oddílu pomoci, dostatek vlastních trenérů, vysokou podporu a také spolupráci s národními výbory a organizacemi NF, vysokou návštěvnost a plnou pokladnu.
  • Rozhodčím spravedlivý přístup v rozhodování na všech hřištích, slušnou a ohleduplnou hru soupeřících hráčů, jejich ukázněnost při rozhodování, objektivní posuzování jejich výkonů funkcionáři obou oddílů, žádné použití žlutých nebo červených kartiček.
  • Divákům mnoho hezkých branek a dobrý sportovní zážitek.
  • Okresnímu svazu hladký průběh všech okresních soutěží kopané, žádné kontumační výsledky a tresty, co největší příliv dobrovolných funkcionářů do jednotlivých komisí, nadbytek trenérů a rozhodčích a žádné problémy s organizací a řízením svazu.

   A nám všem? Abychom v kopané viděli součást naší tělovýchovy, prostředek k upevnění zdraví všech, kteří ji hrají, a také účinný prostředek a součást celkové výchovy nás, kteří máme kopanou rádi. Rozvoji kopané v našem okrese tedy přejeme mnoho dalších úspěchů!

-HF-

( zdroj: KROMĚŘÍŽSKÁ Jiskra ročník XXIV/číslo 32 )

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 78075
Dnes: 10
Online: 9

Aktualita

Videogalerie
Článek je chráněn heslem. Přihlašte se ke svému účtu.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz